Lava 1 år!

Lava fyllde 1 år den 22 oktober. Det firade vi med kalas, men det var bara mormor och morfar som kunde komma så det fick bli ett kalas till dagen efter hemma hos farmor och gammelfarmor och snart får vi ha ett till med moster och kusinerna. Så det blir tre födelsedagskalas för Lava på ettårsdagen.

Lava hade lite svårt att bestämma vilket paket hon skulle öppna först och när hon väl hade öppnat ett så ville hon mycket hellre leka med det fina prassliga pappret än att fortsätta öppna de övriga paketen. Nästa år köper vi bara papper och gamla kartonger till henne, det var ju ändå det som var det roligaste!

Det här skulle föreställa en prinsesstårta, men det var visst svårare att göra än vad jag trodde. Marsipanen var jätte svår att kavla ut och hela innanmätet på tårtan bara rann ut på kanterna. När vi hade satt på den gula kronan så såg det mer ut som en fet grodprins som hade spruckit i sidorna än en tårta, var bara ögon som fattades. Men den blev god i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, så söt hon är, lilla Lava! Längtar efter att få träffa henne. Passar det att vi kommer i morgon eftermiddag!

Kram Moster Jenny

2010-11-02 @ 21:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 RSS
bloglovin Bloglovin'
Om mig
En 25 årig tjej som tycker det är kul med inredning och att pyssla. Är väldigt kreativ och har oftast fler idéer på saker som jag skulle vilja skapa än jag hinner med att uträtta. Jag heter Lina och bor tillsammans med min lilla familj som består av min sambo Niklas, vår dotter Lava 1 år och vår hund Goredon.